Ultimul update major pentru Microsoft Windows

Cei de la Microsoft au confirmat marti, pe data de 5 august ca urmatorul update pentru Windows 8.1 va fi facut disponibil in luna august pe data de 12. Acetia au spus ca de acum inainte, utilizatorii Windows ar trebui sa se asteapta la actualizari mici si destul de frecvente decat sa primeasca actualizari mari la perioade stabilite de timp.

Mai exact, actualizarea de pe 12 august va face parte din „Update Tuesday”. Acesta va cuprinde cateva actualizari in privinta touchpad-ului, posibilitatea de a folosi un Windows PC ca un receiver Miracas si reducerea numarului de logari necesare pentru a intra pe un site SharePoint.

Actualizarile minore pentru Windows si Widows Server vor fi lansate in acelasi mod si la aceleasi perioade de timp.

Raport oficial Windows pentru actualizarea din August specifica urmatoarele:

  • Precision touchpad improvements – trei noi setari pentru utilizator au fost adaugate in privinta touchpadului.
  • Miracast Receive – prin aceasta schimbare vei putea putea folos un Independent Harware Vendor IVH pentru a te ajuta sa dezvolti aplicatii pentru versiuni de Windows pe 32 sau 64 de biti.
  • Minimizing login prompts for SharePoint Online – Reduce numarul de autentificari necesare pentru logare pe siteuri bazate pe SharePoint. Daca vei selecta optiunea „keep me singned in” va trebui sa te loghezi o singura data de acum inainte.

Windows 8 nu a fost un sistem de operare foarte bine privit de majoritatea persoanelor. Nu pentru ca nu ar fi fost un sistem de operare reusit, dar pentru ca in viziunea multora, acesta nu a fost la fel de usor de inteles. Lucrurile mai noi sunt mai greu de inteles, asadar Windows a decis in 2013 sa vina cu Windows 8.1 care a readus cateva elemente clasice cu care lumea era invatata: precum butonul de start.

Asteptam cu nerabdare noul Windows 9 care se doreste a fi o combinatie optima intre Windows 7 si Windows 8, un sistem de operare ce va fi placut de utilizat atat pe pc cat si pe dispozitivele mobile.

, , , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *