Un continut de calitate

Daca vrei ca cel care iti creaza continut pe o anumita platforma sa iasa in evidenta in lumea aglomerata a internetului(si cine nu vrea acest lucru), vei avea nevoie de idei originale si continut. Inainte chiar de a decide daca iti plac ideile, fa o trecere rapida prin memorie. Daca primul set de idei marete ale echipei tale creatoare de continut suna cam nefamiliar, sapa mai adanc.

Sa luam de exemplu ideea de a scrie despre nuntile facute toamna si tot ceea ce impune acest lucru. Partea mai riscanta legata de acest lucru este faptul ca fiecare organizator si furnizor de servicii de nunti de pe internet si care isi face reclama aici incearca sa vorbeasca cat mai pe intelesul viitoarelor mirese: gasirea de idei creative pentru o nunta facuta toamna.

Insa echipa ta creatoare de continut sau agentia pe care ai angajat-o pentru aceste lucruri ar trebui sa fie capabila sa iti ajute clientii sa gaseasca aceasta informatie intr-o maniera cat mai noua si mai distractiva sau mai diferita fata de tot ceea ce a mai fost scris si dezvoltat pana acum. Este foarte bine sa insiste pe originalitate.

De asemenea nici nu vrei ca ideile tale sa fie socant de originale incat nici tu si nici audienta ta sa nu se poata asocia cu ele. De exemplu, daca ar fi fost sa sugerez un joc interactiv bazat in jurul „Asteptandu-l pe Godot” pentru afacerea ta cu mancare pentru caini, as astepta ca tu sa fabulezi despre asta, doar daca audienta ta nu este in intregime compusa din profesori de literatura sau scenaristi.

Obiectele stralucitoare pot fi grozave pentru a atrage noi vizitatori pe site-ul tau. Asigura-te ca marile tale idei atrag genul de atentie pe care il doresti. Continutul de calitate este o investitie. Si cu toate ca este grozav sa iti poti asuma niste riscuri, echipa ta creatoare de continut ar trebui sa fie capabila sa te convinga ce valoare adauga acel continut si sa faca o adevarata scena legat de faptul cum va fi primita vestea.

, , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *