Un razboi deschis in Enemy Front

Enemy_Front_03A trecut ceva timp de cand nu am mai auzit de shooter-ul ce se petrece in cel de-al 2-lea razboi mondial, Enemy Front. Prima data cand am auzit despre acest joc a fost intr-o raport de pe GameSpot in anul 2012. L-am vazut apoi in E3-ul din acelasi an, si Enemy Front a disparut de sub radar pana in Martie anul acesta, cand a aparut cu un nou teaser trailer.

Inainte, Enemy Front a urmarit pasii lui Modern Warfare si jocurilor Call of Duty, cu jucatorii fiind transportati de la o batalie exploziva la alta. Cu toate ca in acesti doi ani, multe first-person shootere au fost lansate cu stil. City Interactive nu au vrut ca Enemy Front sa se simta vechi comparandu-se cu alte jocuri, asa ca au decis sa incerce ceva diferit si sa tinteasca catre un stil mai deschis de shooter.

Pentru a atinge acest nou stil, City Interactive s-a gandit ca inspiratie la jocuri precum Dishonored. Asa ca, in loc sa ne duca de la o batalie la alta, jucatorii au mai multe optiuni despre cum sa abordeze o batalie. In demo-ul pe care l-am vazut, un grup de trupe inamici au fost campati intr-o casa abandonata din padure. In mod natural, eroul nostru trebuia sa se ocupe de ei. In timp ce a iesi cu arma omorand tot ce avea in cale a fost o optiune, eroul nostru a ales in schimb sa cerceteze perimetrul, omorand in liniste pe oricine se indeparta de grup. Apoi acesta a vazut un camion in varful dealului si a decis sa ii impuste rotile, ca acesta sa o ia la vale si sa distruga trupele ramase.

Pentru ca echipa de la City Interactive, sa configureze actiunea jocului in timpul Warsaw Uprising este o alegere personala fiindca sunt un studio de dezvoltare poloneza.

, , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *