Unreal Tournament revine

UnrealTournament2014Cei de la Epic Games sunt cunoscuti pentru o multime de lucruri, franciza de jocuri Gears of War si unealta de producere a jocurilor Unreal Engine printre multe altele. Dar fanii jocurilor old-school, ar putea sa-si aminteasca de Epic Games pentru o alta franciza clasica, si anume pentru Unreal Tournament. Seria de care nu am mai auzit nimic de mult, isi face intoarcerea astazi, intr-un fel. Epic a anuntat in dupa amiaza zilei de ieri, ca noul joc Unreal Tournament intra in productie incepand cu ieri, cu o echipa mica de veterani Unreal Tournament, concentrata pentru productia pentru Windows, Mac si Linux.

Intreaga productie este o sursa deschisa, cu Epic caracterizand-o, ca o colaborare intre Epic, fanii Unreal Tournament si producatorii motorului de joc Unreal Engine 4. Dupa cum ne putem da seama din declaratiile de mai sus, jocul este creat folosind motorul de joc Unreal Engine 4. Cand va fi jocul gata sa fie jucat, va fi gratuit, iar Epic spune ca nu va fi lansat sub modelul de afacere free-to-play, ci doar gratuit.

Asa ca, in afara de a oferi o scrisoare de dragoste fanilor Epic Games, cum planuieste producatorul sa faca bani cu acest nou proiect? Epic creeaza o piata in intermediul jocului pentru producatori, modderi, artisti si jucatori care pot oferi, cumpara si vinde moduri si continut. Cand sunt create bunuri, castigurile sunt impartite intre producatorul Epic si creatorul bunului. Piata nu va fi in prima versiune a jocului totusi, ci va aparea in cele din urma.

Epic spune ca, producerea jocului Unreal Tournament vine pe primul loc, si ca va fi nevoie de multe luni pentru a produce un produs functional. Desi suna un deadline destul de optimist, in timp ce majoritatea jocurilor le ia cativa ani sa fie create. Producatorii de la Epic planuiesc sa interactioneze cu producatori externi si modderi prin intermediul forumurilor si difuzarilor live de pe Twitch.

, , , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.