Vince Zampella cofondator la Nuclear Division

headshotVince Zampella ar putea fi cel mai bine cunoscut pentru munca sa la jocurile de console si PC, precum Call of Duty si Titanfall, dar acum face o investitie intr-o piata de jocuri mobile, fiind cofondator al unui nou producator de jocuri de mobil numit Nuclear Division.

Potrivit unui raport GamesBeat, Zampella, ce a cofondat creatorul jocului Call of Duty, Infinity Ward si mai recent producatorii jocului Titanfall, Respawn Entertainment, nu isi va parasi pozitia de la Respawn. In loc de acest lucru, va servi mai mult ca investitor, sfatuitor si membru al consiliului pentru Nuclear, ce se va concentra pe producerea jocurilor ce vor tinti o audienta de gameri.

Zampella a declarat ca, cresterea pietei mobile nu ar trebui ignorata. Acesta spune ca este un dispozitiv pe care se joaca pentru ca il are intotdeauna la el, este intotdeauna conectat si esti intotdeauna captivat de el. Acesta sustine ca se poate face ceva pe el, nu spune ca ar fi mai bun decat celalalte, in termeni de console versus mobile, insa este o experienta de joc diferita, iar acest lucru il face sa fie interesat.

Nuclear lucreaza momentan la mai mult decat un joc, desi studioul urmeaza sa fie format mai devreme anul acesta, nu va lansa nici un joc pana in anul 2015.

Zampella a avut o linie de succese majore, de la Medal of Honor : Allied Assault, la seria Call of Duty pana la Titanfall. Cu Zampella, infiltrandu-se in spatiul mobil, ar fi un lucri interesant de vazut, in rolul sau limita, este capabil din nou sa produca un „big seller”, mai ales luand in considerare ca multe din jocurile cele mai mari de mobil au fost produse pentru gamerii casual.

Cu Zampella ne asteptam la niste jocuri reusite pentru mobil, fiindca experienta sa poate ajuta studioul Nuclear Division foarte mult.

, , , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *