WordPress Vs. Blogger

wordpress-vs-bloggerAtunci cand cineva isi doreste sa devina blogger, exista doua platforme destul de populare dintre care poate alege: Wordpress si Blogger. Majoritatea oamenilor s-au apucat de blogging in ziua de azi din mai multe motive, insa in primul rand ar trebui sa fie notat faptul ca sunt foarte multi bloggeri si foarte multe bloguri in toata lumea. Fiecare om isi are rolul sau, la fel cum si fiecare blog este creat pentru a fi destinat catre un anumit lucru. Multi oameni se apuca de asta pentru a face reclama la diverse produse sau din motive profesionale.

Altii pot sa se axeze pe impartasirea de idei si de ganduri cu lumea larga. Oricare ar fi scopul final, atunci cand cineva decide sa creeze un blog, cel mai provocator lucru si care il poate face destul de confuz, este platforma de ales pentru lansarea blogului in cauza. Wordpress si Blogger sunt doua platforme populare care asigura cateva trasaturi de baza oamenilor care isi doresc asta. Insa care platforma este mai buna?

WordPress Vs. Blogger

Cu toate ca noi continuam sa mentionam Wordpress si Blogger, exista si alte optiuni disponibile in acest mediu, de asemenea, insa acestea doua sunt cele mai importante si notabile locuri pentru crearea site-urilor de pe tot cuprinsul internetului. Oamenii pot sa nu aiba neaparat nevoie de un blog, insa cu siguranta au auzit macar de aceste doua site-uri mari, care pot sa atraga trafic catre bloguri.

Initierea unui blog

Atunci cand esti un nou venit in lumea bloggingului si iti doresti si tu asa ceva, vei fi capabil sa iti pui la punct blogul si sa iti creezi un cont pe Blogger destul de simplu. Nu iti va lua mai mult de 15-20 de minute pentru a forma un blog si vei fi de indata capabil sa postezi de indata. In cazul in care ti-ai dori sa faci ca blogul tau sa arate altfel, atunci poti folosi numeroase sabloane care sunt de asemenea gratis.

, , , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *